Buscar este blog

miércoles, 15 de septiembre de 2010

PÀ AMB OLI I SUCRE


INGREDIENTS:

- 1 llesca de pa de motllo, o pa de pagès, segons preferencia personal.
- 1 o 2 cullerades d’oli d’oliva, també pot ser d’un altre tipus, segons el que més us agradi.
- 3 o 4 cullerades petites de sucre.


PREPARACIÓ:

1.- Torrem el pa al forn, i quan comenci a estar una mica calentet, o torrat, el treiem.
2.- Afegim l’oli de tal manera que ens quedi tota la llesca coberta, empapada.
3.- A continuació, afegim per sobre les tres o cuatre cullerades de sucre, també que quedi tota la llesca ben coberta.
4.- Si no ets gaire amant de lo dolç, es aconsellable que expolsis una mica el sucre sobrant, pel contrari, si t’agraden les coses molt dolces, deixa-li.

VALOR NUTRICIONAL:

Energia: 229 kcal.
Proteïna: 2’3g
Hidrats de Carboni: 29’4g
Fibra: 1’0g
Grasa Total: 1’1g



* Una de les millors maneres de comançar el dia, aquesta recepta, acompanyada d’un got de llet, podria ser un esmorzar molt saludable. D’aquesta manera, ens evitarem el consum de tot lo industrial, que no ens aporta res de bo al nostre organisme.

Nina

No hay comentarios:

Publicar un comentario